facebook tracking
Avdelning

Student och skola

Connect

Gör skillnad tillsammans med oss

Framåtanda, våra kunders behov och en önskan att göra skillnad är det som driver oss att skapa högkvalitativa, hållbara och nytänkande lösningar.

Vår organisation består av många unika individer med olika uppdrag. Vi vill inspirera till arbete inom energibranschen och delar gärna med oss. 

Relationen med studenter och skolor är en möjlighet för oss att lära känna framtida medarbetare - och ett bra sätt för dig att introduceras i vår verksamhet.

Examensarbete

Vår förhoppning med examensarbetet är att ge dig som student erfarenhet, personlig utveckling och en inblick i arbetslivet. 

Vi vill ge dig förutsättningar för ditt examensarbete och kommer att undersöka möjligheten att matcha dina önskemål med verksamhetens behov. 

Håll utkik under Lediga Jobb för aktuella examensarbeten. 

Vår värdegrund

Vi jobbar bäst tillsammans när vi delar värderingar, de spelar en viktig roll i hur vi möter varandra i vardagen och hur vi ser på vårt uppdrag. Likt en kompass som hjälper oss att hålla kursen i vårt dagliga arbete.

Enkelhet
Enkelhet är för oss att utveckla - vårt erbjudande och oss själva. Genom att testa gör vi framsteg, vi tänker nytt, vågar misslyckas och lär längst vägen. Med utgångspunkt i faktiska behov gör vi det krångliga enkelt.
Närhet
Närhet är för oss kraften i mötet mellan människor. Respekt och tillit genomsyrar vardagen där vi är aktivt närvarande, delar kunskap och utvecklar varandra. Det är vi tillsammans som får saker att hända.
Ansvar
Ansvar är för oss omtanke om och respekt för varandra och vår omvärld. Genom vårt agerande är vi förebilder och vi sätter alltid säkerheten först. Att vi är affärsmässiga och genomtänkt nyttjar resurser gör att vi tillsammans bidrar till en hållbar framtid.

Vi ställer upp för varandra

Att balansera det viktiga uppdrag vi har med att se till att våra medarbetare mår bra och får ihop vardagspusslet är något vi prioriterar högt.

Med anledning av pandemi och hemarbete erbjuder vi alla medarbetare 30 minuter friskvård per dag för extra återhämtning.

Jobbar du redan på Umeå Energi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor