facebook tracking

Sista sommarjobbsdagen

UEI_4078 (002).JPG



 

Hanna Johansson och Elliot Strömmer berättar om hur det varit att sommarjobba på Umeå Energi 

Vad har ni fått göra?

– Vi har inventerat noder – rum eller små hus som knyter samman sladdar kopplat till fiber. Uppgiften var att, utifrån en checklista, kolla så att allt är okej och städa upp på dessa platser, säger Hanna.

– Tillsammans har vi nu bockat av 72 noder. Vi blev klara tidigare och fick då också tid till att måla tre av dem, två som blivit klottrade på och en som tappat färg, säger Elliot.

Hur skulle ni säga att Umeå Energi är som ställe att jobba på?

– Alla är trevliga och omhändertagande. Vi har haft det roligt, det kanske inte alltid är de roligaste uppgifterna i sig men är man i grupp så man får kul i gruppen. Jag har alltid lämnat sommarjobbet med ett leende på läpparna, säger Elliot.

– Det är första sommaren på Umeå Energi för mig. Jag tycker att det har varit roligt att få fara runt och inte sitta så mycket still. Det är ett jobb där man får ta mycket ansvar själv, samtidigt som man på fikarasten kan prata med vem som helst för att alla är så snälla. Alla vet att man är sommarjobbare och många är nyfikna på vad vi håller på med, säger Hanna.

Handledare Niklas summerar insatsen

Hanna och Elliot har under sommaren handletts av Niklas Johansson, projektledare inom Distribution. 

– Varje år brukar vi säga att sommarjobbarna vi haft i år är de bästa vi haft någonsin. Så har vi sagt i 20 år och så vill jag säga även i år. Det som har utmärkt denna grupp är att det är ett så himla glatt gäng. Samtliga håller på med idrott och jag tror att det bidrar gott till att de är vana att jobba i grupp, passa tider, inte hålla på med mobilerna på arbetstid osv. De har varit jätteduktiga och det syns på jobben de har utfört, avslutar Niklas.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på Umeå Energi?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor